Into The Soup

Thijs Deen

( Member of team: Into The Soup )

Raised

50
5% reached of my target amount €1,000

Welkom bij Into The Soup! Wij zijn zes studenten van de opleiding Leisure & Events Management. Wij gaan voor het goede doel, Plastic Soup Foundation, een feest organiseren om het bewustzijn en de ernst van de plastic soup in de zee te vergroten. Hierbij willen we jullie graag uitnodigen.

Tijdens dit event leef je als het ware in de plastic soup en word er allerlei informatie verschaft over plastic en de plastic soup. Onze house DJ weet ondertussen lekkere plaatjes te draaien zodat je naast de educatie ook kan genieten van de muziek met een drankje. Een deel van de consumptieprijs gaat naar het goede doel!

Dit event is gratis te beleven! In ruil daarvoor vragen we om 10 (of meer) statiegeld flessen of blikjes mee te nemen. Deze lever je in bij de ingang, zo kun je gratis naar binnen! Als dit niet lukt kost de entree 5 euro. Op deze manier worden de flessen gerecycled en gaan de opbrengsten daarvan naar Plastic Soup Foundation.

Praktische informatie over het event:

Datum: 9 juni 2023
Tijd: 21:00 - 01:00
Adres: Chez Miné, Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam

Volg updates over het event op onze insta @intothesoup_

Mocht je er helaas niet bij kunnen zijn maar wil je toch je inzetten voor het goede doel? Dan kan je altijd direct via deze pagina een donatie maken!

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more