Spring mee voor een schone zee met wereldrecordhouder Nanja van den Broek

11 April 2021 14:13
Doen jullie ook mee? #PlasticSoupJump
In plaats van zelf te springen, kan je ook voor mijn sprong doneren en die leuke sokken ontvangen! Zie: https://kominactie.plasticsoupfoundation.org/actie/psf

Ik ben dan wel op 1 ademteug naar 130 meter diepte afgedaald in de zee, maar toch moest ik even slikken bij de vraag van De Plastic Soup Foundation... Niet dat ik een milliseconde heb getwijfeld om mee te doen. Ik ben er geweldig trot s op om ambassadeur te zijn. Ik hou alleen echt niet van kou!!

Toch heb ik samen met mijn zoon de sprong gewaagd. Soms is het gewoon nodig om even een sprong te wagen. De zee is namelijk mijn element, maar ik zie al jaren dat de vervuiling alsmaar toeneemt en dan met name het plastic afval. Ik hou van een gezonde wereld. Alleen daar moet nog heel wat voor gebeuren en de Plastic Soup FOundation doet dat fantastisch door iedereen te motiveren voor een wereld waarin enkelvoudig gebruikt plastic wordt verbannen. Ze spreken regeringen aan, grote multinationals en jou en mij.

Het zou super zijn als je mee wil springen. Je kunt echter ook doneren. Alles helpt!

Mocht jij een hele gave sprong doen dan maak je ook nog kans op een introductie freediven met mij. Lijkt me gaaf om elkaar te treffen. Zet hem op!!