Ronald, Bart en Rutger in actie voor de Plastic Soup Foundation!

Rutger van Beek

Raised

1,120
74% reached of my target amount €1,500

Still to go:

Plastic is een waardevol materiaal met veel goede eigenschappen en toepassingen. Er is echter ook een keerzijde. Zo is er nog veel onduidelijk over de gevolgen voor mens en milieu. Om nog maar te zwijgen over de grote hoeveelheden plastic zwerfafval in het water, de bodem en de lucht. Voor ons zijn dit belangrijke redenen om ons actief in te zetten voor meer onderzoek én betere oplossingen voor dit enorme plastic vraagstuk.

Wat houdt onze actie in?

In het kort: Alle gravelbike toertochten van de Grenspalenklassieker 2024 met succes volbrengen!

De komende maanden gaan we de Grenspalenklassiekers rijden om geld in te zamelen voor de Plastic Soup Foundation! De Grenspalenklassiekers bestaan uit 4 toertochten voor de racefiets en gravelbike. Wij gaan ons lekker uitleven op de bospaden en veldwegen en gaan dus de gravelbike tochten rijden! In totaal zullen we samen een afstand van 1.500 kilometer afleggen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Plastic Soup Foundation. 

De eerste tocht wordt verreden op 20 april op de Brabantse Wal. De tweede tocht op 18 mei in het Zuid-Limburgse Heuvelland. De derde tocht op 7 september in de Brabantse Kempen. En tot slot op 11 oktober, de laatste tocht langs 11 stuwmeren in de Belgische Ardennen.

Op onze website www.fietsersinactie.nl zullen we uiteraard uitgebreid verslag doen van onze ervaringen én de actie voor de Plastic Soup Foundation!

Laten we samen in actie komen voor een schonere toekomst!

 

Met vriendelijke groet,

Bart, Ronald en Rutger

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more